Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

НАТО не визнає результати кримського референдуму

17 березня 2014 р., 21:25

Союзники по НАТО не визнають результатів кримського референдуму. Референдум у Криму є незаконним і нелегітимним, написав на своїй сторінці у Twitter генсек НАТО Андерс фог Расмуссен.

«Так званий референдум у Криму є незаконним і нелегітимним», - написав він. Генсек заявив, що це волевиявлення «порушує українську Конституцію і міжнародне право». За його словами, «союзники із НАТО не визнають результатів» кримського референдуму. 

У неділю, 16 березня, в Криму відбувся референдум про статус Криму, хоча його незаконність визнав Конституційний суд. 

Центральна влада і західні країни, крім Росії, не визнають результатів і законність референдуму. 

Водночас голова комісії з підготовки та проведення загальнокримського референдуму Михайло Малишев вже у понеділок оголосив, що на референдумі 16 березня 96,77% виборців віддали свої голоси за приєднання Криму до Росії. Після цього в понеділок кримський парламент ухвалив постанову Про незалежність Криму, якою Крим проголошений незалежною суверенною державою - Республікою Крим. Також депутати звернулися до РФ, що Росія прийняла Крим до свого складу як республіку.

Корреспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp