Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Снаряд накоїв лиха у Щасті

17 вересня 2014 р., 21:44

Він пошкодив Луганську ТЕС...

Снаряд пошкодив один із трансформаторів, на станції вирує пожежа.В Щасті Луганської області внаслідок влучання снаряда і пожежі на трансформаторі знеструмлена Луганська теплоелектростанція. Про це повідомила прес-служба ДТЕК.

"Внаслідок бойових дій біля міста Щастя о 16:10 кілька снарядів влучили на територіюЛуганської ТЕС. Один снаряд пошкодив трансформатор. Почалася пожежа, горить трансформаторне масло. Електростанція автоматично відключилася", - зазначили в компанії.

Відключення станції призвело до знеструмлення населених пунктів на півночі Луганської області.

У ДТЕК нагадали, що від липня північ Луганської області забезпечувалася електроенергією виключно з Луганської ТЕС, оскільки внаслідок боїв були пошкоджені високовольтні лінії електропередачі, які пов'язували регіон з енергосистемою України.

"Продовження обстрілу і висока температура горіння масла не дозволяють членам добровільної пожежної дружини підійти до трансформатора для її гасіння. Також через обстріл не можуть приїхати пожежні підрозділи ДСНС. Крім того, деякі об'єкти станції 4 вересня були заміновані представниками батальйону Айдар - можливий вибух. Співробітники станції ховаються у бомбосховищі", - додали у ДТЕК.

Інформації про постраждалих внаслдок обстрілу і пожежі на даний момент немає.

Як повідомляв Корреспондент.net, раніше комбат Айдара Сергій Мельничук заявив про замінування Луганської теплової електростанції, розташованої в місті Щастя.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp