Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Цифра дня: 12 255 учнів навчатимуться у Мукачівській ОТГ

21 липня 2020 р., 08:50

Всього заплановано відкрити 473 класи

Як пише Мукачівська міська рада, цього року до мережі закладів освіти Мукачівської ОТГ приєднались 5 шкіл: Павшинська загальноосвітня школа І ступеня, Лавківська та Нижньокоропецька загальноосвітні школи І-ІІ ступенів та Новодавидківська і Дерценська загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів.

Таким чином було реорганізовано 7 навчальних закладів: 7 навчально-виховних комплексів та створено 5 ліцеїв і 2 гімназії.

"На даний час в Мукачівській міській об’єднаній територіальній громаді функціонують: 1 заклад загальної середньої освіти І ступеня, 3 заклади загальної середньої освіти І – ІІ ступенів, 2 гімназії, 7 закладів загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів, 3 спеціалізовані школи І-ІІІ ступенів, 6 ліцеїв. У 2019/2020 н.р. у закладах загальної середньої освіти функціонували 473 класи, в яких здобували загальну середню освіту 12109 учнів", - йдеться у повідомленні міської ради.

Згідно проекту мережі в новому 2020-2021 навчальному році заплановано відкрити 473 класи, в яких навчатимуться 12255 учнів Мукачівської міської об’єднаної територіальної громади. З них планують вперше сісти за шкільні парти 1286 першокласників.

Крім того в Мукачівській ОТГ функціонували два навчальні заклади недержавної форми власності (ліцей ім. Св. Іштвана з профільним навчання інформатики та іноземних мов та приватний навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів «Еммануїл»), два - обласного підпорядкування (Закарпатський обласний ліцей-інтернат з посиленою військовою фізичною підготовкою та Мукачівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів).


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp