Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві зімкнули кордони України (ФОТО)

18 вересня 2014 р., 08:39

Україна – єдина: у цьому впевнені студенти та викладачі мукачівського університету.

З метою підтримки закарпатських військових, студенти та викладачі Мукачівського державного університету організували благодійний ярмарок, легкоатлетичний забіг та патріотичний концерт, які підсумували масштабним флешмобом – візуально зімкнувши історичні кордони України.

Дійство виглядало справді ефектно. Однак спочатку, студенти та їх наукові керівники організували благодійний ярмарок, де, кинувши у скриньку допомоги гроші, можна було і стрічку патріотичну купити, і сфотографуватись на фоні прапора МДУ, а, навіть, задати “толерантне питання” викладачу.

З вітальним словом до присутніх звернулись ректор МДУ Тетяна Щербан та секретар Мукачівської міськради Іван Маняк.

{g}

Опісля, відбулось найочікуваніше дійство: студенти та викладачі вишикувались на площі біля МДУ, тим самим відобразивши кордони єдиної України. Під вигуки: “Слава Україні – Героям Слава” ініціатори взялися за руки, тим самим зімкнувши разом Україну.

Піднявши різнокольоровий пергамент над собою, активісти змогли відтворити прапор України.
Після дійства, молодь, спільно з викладачами та працівниками міськвиконкому, організували легкоатлетичний забіг, довжиною понад 1 км. Варто відзначити, що у забігу взяли участь декілька сотень активістів.

Спільними зусиллями активістів, студентів та викладачів вдалось організувати патріотичний концерт. У актовому залі МДУ виступили солісти, а також тріо “Do.M.A.” та вокальний ансамбль “Brevis”.

Всі кошти, виручені від благодійної акції, а це понад 18 тисяч гривень, будуть передані на потреби закарпатських військових.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp