Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатці підтримали партію Сергія Тігіпка «Сильна Україна» (ФОТО)

18 вересня 2014 р., 14:21

Делегати з області побували на з’їді партії у Києві та балотуватимуться до парламенту

Закарпатська делегація взяла участь у з’їзді Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна». З’їзд затвердив програму партії і визначив три головні проблеми держави, які потрібно негайно вирішувати/

На з’їзд прибуло 406 делегатів з усієї країни, в тому числі майже два десятки представників Закарпаття на чолі з головою обласної організації партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна» Михайлом Поповичем. 

Виступаючи на з’їзді, лідер партії «Сильна Україна» Сергій Тігіпко заявив: «Наше головне завдання – запропонувати суспільству альтернативу. Альтернативу тому згубному шляху, яким веде нас нинішня влада». Особливу увагу лідери партії і делегати з’їзду зосередили на виробленні пропозиції виборцям -- як досягти миру у країні, як запобігти економічній катастрофі і як відновити зростання соціальних стандартів. 

«Та соціальна політика, яка проводиться сьогодні, абсолютно не справедлива. Усі бюджетні проблеми вирішуються за рахунок простих людей – через підняття податків, через обвал курсу національної валюти. Так робити не можна», – підкреслив С. Тігіпко. Він зазначив, що «Сильна Україна» буде опонувати таким діям влади, які руйнують країну. 

Що ж до майбутніх виборів, то вивчення громадської думки свідчить: такого парламенту Україна ще не бачила. У ньому вперше від часів незалежності не буде комуністичної партії. І знову ж таки вперше більшість партій в парламенті будуть пропрезидентськими. Лише «Сильна Україна» Сергія Тігіпка може скласти до них опозицію. Такі результати показало дослідження, проведене у серпні компанією GfKUkraine. 

Як розповів керівник обласного виборчого штабу Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна» Павло Черевко, партійці «Сильної України» визначили основні пріоритети діяльності політичної сили: об’єднати країну, підтримати професійну армію, захистити мирне населення, шукати мирне рішення, підняти економіку.

Схожі новини

Закарпатська делегація взяла участь у з’їзді Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна»
Конструктивна опозиція – запорука миру в країні
С.Тігіпко повинен сформувати в парламенті нову проукраїнську і реформаторську опозицію — В.Карасьов
Сергій Тігіпко: «Влада нарешті усвідомила необхідність переговорів для мирного врегулювання конфлікту на Сході України»
Тігіпко представив свою президентську програму і заявив про відродження «Сильної України»
Закарпатець Михайло Попович обраний до керівного органу відновленої «Сильної України» (ФОТО)
Закарпатські радикали розгорнули наступ проти Сильної України (ФОТО)
Михайло Попович розповість все про "Сильну Україну" та її закарпатських представників
„У державі криза, яку без системних змін не подолати”, - Михайло Попович
Залишався у провладній партії до тих пір, поки там був Тігіпко, - Михайло Попович

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp