Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За розмитнення посилок заробітчан до бюджету Закарпаття надійшло 84 млн грн

29 липня 2020 р., 18:25

Завдяки сканеру було виявлено чимало прихованого товару в так званих "італійських" бусиках

Очільник Закарпаття Олексій Петров повідомив про те, що у бюджет за розмитнення посилок італійських бусів надійшли 84 мільйони, пише Depo.Закарпаття.

У пункті пропуску "Ужгород" протягом доби через систему сканування проходить близько 80 вантажівок, а на КПП "Тиса" більше 250 транспортних засобів. На "Тисі", крім вантажівок, сканують і так звані італійські бусики.

"Система –дієва. Завдяки цьому апарату було виявлено чимало прихованого товару, наприклад, мотоцикл, який намагалися ввезти в Україну без розмитнення, шаблі та інше", - інформує голова Закарпатської ОДА

Нагадаємо, що 27 травня Петров доручення правоохоронним органам: прокуратурі, СБУ, щоб посилити контроль за переміщенням так званих бусиків.

Голова Закарпатської ОДА розповів, що в результаті домовленості з перевізниками була встановлена єдина сума мита. Петров також розповів, куди потрапляли гроші за посилки закарпатських заробітчан.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp