Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ЄС дозволив в'їзд громадянам з 12 країн

30 липня 2020 р., 22:23

При складанні "зеленого" списку Рада Європи враховувала не тільки епідемічну ситуацію з коронавірусом в різних країнах.

Рада Європи дозволила вільний в'їзд у Євросоюз громадянам з 12 країн, включивши їх у "зелений" список, опублікований у четвер, 30 липня.

Право на безперешкодний в'їзд у ЄС в умовах діючих карантинних обмежень підтверджено для громадян Австралії, Канади, Грузії, Японії, Марокко, Нової Зеландії.Так само кордони ЄС відкриті для Руанди, Південної Кореї, Таїланду, Тунісу, Уругваю і Китаю.При складанні "зеленого" списку Рада Європи враховувала не тільки епідемічну ситуацію з коронавірусом у різних країнах, але і економічні та соціальні міркування, наголошується в повідомленні.У разі різкого погіршення епідемічної ситуації в цих країнах вони можуть бути виключені із "зеленого" списку.Також вказується, що ці рекомендації Ради Європи не є юридично зобов'язуючими для країн-членів ЄС.Як повідомлялося, Євросоюз відкриє кордони для громадян України, коли в країні два тижні поспіль будуть фіксувати не більше 480 випадків коронавірусу на добу.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp