Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На автодорозі Львів-Самбір-Ужгород до 10 вересня ймовірні обмеження руху

31 липня 2020 р., 13:25

До уваги водіїв!

На ділянці автодороги Н-13 в напрямку Перечинщини вирубуватимуть аварійні дерева.

Як повідомили ГОЛОСУ КАРПАТ в Службі автодоріг Закарпатської області, роботи з санітарної рубки будуть проводитися на ділянці з км,221+600 до початку Перечинського району.

Працюватимуть щоденно починаючи від сьогодні, 30 липня, з 10 до 16 години крім вихідних та святкових днів. Орієнтовна дата завершення 10 вересня 2020 року.

"Для виконання робіт задіяні лісники, дорожники та електрики. Враховуючи складні умови проїзду на цій ділянці автодороги, а також значну інтенсивність дорожнього руху і для уникнення створення аварійних ситуацій та запобіганню скоєння ДТП Служба автодоріг буде вимушена проводити регулювання дорожнього руху, а в окремих випадках - його обмеження на незначний період", - зазначають дорожники.

Учасників дорожнього руху просять з порозумінням поставитися до вжиття необхідних тимчасових заходів та приносять свої вибачення користувачам автодороги Н-13 за тимчасові незручності.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp