Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура спростовує затримання свого працівника

1 серпня 2020 р., 10:50

Називає інформацію фейком

30 липня декілька регіональних новинних ресурсів розмістили інформацію про нібито затримання одного з працівників прокуратури Закарпатської області за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, що АБСОЛЮТНО НЕ ВІДПОВІДАЄ ДІЙСНОСТІ.

Відповідно до отриманих офіційних даних з УПП в Закарпатській області, жодні матеріали щодо працівника, про якого йдеться, у вказаний період не складались. До того ж, наразі він перебуває у законній відпустці.

Першоджерело, яке поширило неправдиву інформацію, всупереч вимог журналістських стандартів, не перевірило її. При цьому, певні видання надалі підхопили фейк. Ймовірно - через власну «хвилю негативу» в сторону прокуратури.

Вдячні за розуміння колегам, які перевіряють інформацію та не піддались хайпу і не розповсюдили фейкову новину! В той же час закликаємо інших, хто все ж таки розтиражував цю «сенсацію», мати мужність оприлюднити і спростування.








Пресслужба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp