Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді бомбили городки

18 вересня 2014 р., 18:50

Незважаючи на фінансові труднощі, популярними на Закарпатті, й зокрема, в місті Ужгороді є городки, постійно проводяться змагання з цього виду спорту.

Цікавим був традиційний меморіальний турнір пам’яті першого голови Закарпатської обласної федерації з городків Миколи Корнійчука, який відбувся на городковому майданчику ужгородського стадіону «Авангард» і був приурочений Дню фізкультури і спорту. Його організували і провели обласна рада ФСТ «Україна» (голова Владислав Кушнірчук), обласна організація ФСТ «Динамо» (заступник голови Михайло Пантьо) та Ужгородський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор Сергій Шпонтак) за підтримки обласної федерації з городків (голова Михайло Ухаль). 

На старт цих змагань, які зібрали чимало уболівальників, вийшло близько 20 учасників. Найстаршому з них – Олександру Сітовському – 82 роки, наймолодшому – Віктору Шпонтаку – 12 років. 

Виступаючи на відкритті турніру, заступник облорганізації ФСТ «Динамо» Михайло Пантьо підкреслив важливість того, що городки у нашій області мають давні традиції і до участі у змаганнях разом з ветеранами залучається молодь. Голова облради ФСТ «Україна» Владислав Кушнірчук у своєму привітанні підкреслив роль обласної федерації з городків, яка у тісній співпраці з фізкультурно – спортивними товариствами дбає про розвиток цього виду спорту. 

Меморіальний турнір пам’яті Миколи Корнійчука проходив дуже цікаво, усі його учасники продемонстрували високу майстерність. У підсумку перше місце з найкращим результатом зайняв Андрій Торбич. Срібним призером став Євген Гомба, бронзовим – 15-річний Андрій Пипа. Цікавий факт: четвертим був найстарший учасник змагань Олександр Сітовський. У змаганнях «професіоналів» перші два місця зайняли кандидати у майстри спорту Михайло Ухаль та Володимир Лебедєв. 

Призери змагань нагороджені медалями та дипломами, які їм вручили організатори турніру Владислав Кушнірчук, Михайло Пантьо та Сергій Шпонтак.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp