Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

30 прикордонників-строковиків вирушили захищати державні кордони (ФОТО)

13 серпня 2020 р., 14:46

З Богом!

Учора ввечері у Чопський прикордонний загін з Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Держприкордонслужби прибули військовослужбовці строкової служби весняного призову. Після базового курсу теоретичної підготовки та практичних тренувань понад тридцять юнаків вирушили на Закарпаття, аби протягом півтора років виконувати військовий обов’язок у підрозділах охорони кордону.

{g}

В управлінні загону новоприбулим воїнам розповіли про специфіку служби, про ділянку, яку їм віднині належить охороняти, та про відповідальність перед усім українським народом за виконання військового обов’язку. Перед вибуттям на кордон військовий капелан Чопського прикордонного загону протоієрей Сергій Ємець звершив молитву на благословення воїнів та оголосив проповідь. Після молоді прикордонники вибули у підрозділи, де уже незабаром стануть на охорону державних рубежів.






Пресслужба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp