Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Контрабандистам все з рук не зійшло (ФОТО)

17 серпня 2020 р., 10:30

Дедалі частіше прикордонники викривають напрямки руху тютюнових контрабандистів та не допускають переміщення товару.

Тільки за останню добу прикордонники Мукачівського загону попередили дві спроби тютюнової контрабанди на українсько-румунській ділянці кордону.

{g}

І тут злагоджено спрацювали військовослужбовці оперативних підрозділів та відділів прикордонної служби «Дякове» і «Ділове». Адже навіть у вечірніх сутінках прикордонники виявили правопорушників, які з баулами сигарет прямували до кордону з Румунією. Один попереджувальний постріл і контрабандисти покидали свої ноші та кинулися навтьоки.

Прикордонний наряд відділу «Дякове» виявив на місці 7 пакунків сигарет з понад 4,5 тисячами пачок та дошку для подолання контрольно-слідової смуги.

На іншому напрямку прикордонники відділу «Ділове» виявили ще одну групу контрабандистів. Помітивши військовослужбовців, вони також кинулися втікати та покинули 5 пакунків тютюнового краму. У пакунках було 2450 пачок сигарет.

Наразі проводяться заходи з пошуку та затримання осіб, причетних до протиправної діяльності. Виявлені сигарети буде передано співробітникам Державної податкової служби.




Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp