Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як на Закарпатті День Прапора відзначали (ФОТО, ВІДЕО)

24 серпня 2020 р., 11:00

23 серпня

23 серпня відзначають День Державного Прапора України. Із цієї нагоди перед будівлею Закарпатської облдержадміністрації відбулися урочистості, у яких, зокрема, взяли участь перший заступник голови ОДА Олег Коцюба та заступник голови ОДА Ольга Травіна, а також керівництво обласної ради та правоохоронних органів, дипломати, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, політичних партій та об’єднань громад, мешканці та гості міста.

{g}

Олег Коцюба:

«Вітаю Вас з Днем Державного Прапора України! Урочисту церемонію підняття Державного Прапора України розпочати! Слава Україні!» Під звуки духового оркестру та після наказу начальника гарнізону прапороносна група піднесла прапор до флагштоку. У ній взяли участь 6 військових та представників силових структур. Зазначимо, що почесне право нести Державний Прапор України надається кращим військовослужбовцям та силовикам. На завершення церемонії, коли прапор був піднятий, прозвучав Гімн України. З нагоди святкування на фасадах будинків, які прилягають до площі Народної, а також біля пам’ятника Т.Г.Шевченку встановили державні прапори.

Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp