Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Здолати вершину було не важко (ФОТО)

19 вересня 2014 р., 14:41

Поділилася враженнями від походу на Говерлу одна зі студенток УжНУ.

Цього тижня відбувся наймасовіший студентський похід на Говерлу. На вершину піднялося понад 200 студентів Ужгородського національного університету.
Один із організаторів акції – голова Профкому студентів УжНУ Ростислав Головчанський розповідає, що похід задумали для того, аби популяризувати зелений туризм серед молоді: "Більшість студентів зараз проводять майже увесь вільний час за комп`ютерами. Це, як на мене, не зовсім правильно. Тому ми і вирішили провести таку акцію. 



Було дуже багато студентів, які до того не ходили в гори, і думали, що це їм не під силу. Але повернулися додому з переконанням, що це не так уже і складно. Звісно, вивести 200 осіб на вершину – завдання не з простих. Були побоювання, щоб люди не загубилися, не травмувалися. Та, на щастя, обійшлося без особливих пригод".

Одна із учасниць походу, студентка 4 курсу філологічного факультету Андріана Кофель поділилася своїми враженнями: "Я вперше за життя вирішила піднятися на Говерлу. Рішення прийняла швидко. 

Хотіла спробувати. Але потім виникли сумніви, чи зможу подолати досить нелегкий шлях. Піднімалися ми близько 4 годин. Але чомусь здалося, що минуло менше часу: підйом особисто для мене виявився неважким. Лише коли долала останні 200-300 метрів я відчула, що важко йти. Від себе такого не очікувала, бо зазвичай дуже швидко втомлююся. Було цікаво і весело, бо піднімалася разом із друзями. Анітрохи не пошкодувала про поїздку. Та думаю, що взимку підкорювати Говерлу буде набагато важче. З'являються думки спробувати. Проте не можу сказати напевне, чи зважуся".


"Про Захід"




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp