Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Весняна депресія ледь не завела молодого ужгородця у могилу

18 березня 2014 р., 09:45

У такий жахливий спосіб ужгородець вирішив покінчити життя самогубством через весняну депресію…

Днями по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря Ужгородської міської лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги з місця проживання доставлено 29-річного ужгородця з тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого ножового поранення черевної порожнини та різаної рани обох передплічь. 

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського міськвідділу міліції. Зі слів батьків потерпілого, дані тілесні ушкодження молодий чоловік наніс собі сам. Хотів покінчити життя самогубством - через весняну депресію. 

Протягом двох тижнів настрій у хлопця був пригнічений, він ні з ким не розмовляв, його все дратувало, навіть з друзями не бачився... Наразі молодий чоловік перебуває на лікуваннні. 

Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка.
Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp