Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття: "дармовий" алкоголь зловмисникам з рук не зійшов

18 вересня 2020 р., 12:59

Доведеться відповідати

Оперативники кримінальної поліції спільно з працівниками групи реагування патрульної поліції встановили осіб, які з крамниць викрали товар на суму близько 30 тисяч гривень. Частину викраденого поліцейські вилучили. За фактами майнових злочинів триває розслідування

Поліцейські Берегова оперативно встановили особу 28-річного місцевого жителя, який причетний до крадіжки з місцевого супермаркету. Охоронець закладу повідомив, що камери відеонагляду зафіксували як невідомий молодий чоловік з прилавку взяв пляшки з елітним алкоголем і, не розрахувавшись, вийшов із магазину. Подія трапилась вчора, 17 вересня, близько 02.40 години.

Працівники групи реагування патрульної поліції по гарячих слідах встановили особу причетну до майнового злочину. Крадене від жителя Берегова поліцейські встигли вилучити. За вказаним фактом розпочато слідство.

Оперативники кримінальної поліції Тячева розкрили крадіжку із продуктового магазину у селі Крива. Потерпілий, 67-річний місцевий мешканець повідомив, що вночі невідомі проникли до магазину, відтиснувши металопластикове вікно, і винесли товар на суму близько 30 тисяч гривень.

Під час розслідування злочину, поліцейські встановили, що до крадіжки з проникненням причетні четверо місцевих мешканців. Двох - поліцейські затримали одразу, інші – переховувались від слідства.

Вчора оперативники Тячева встановили місцезнаходження 28-річного чоловіка та його 20-річної співмешканки. Розшуканим повідомили про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням (ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України), а справу з обвинувальним актом скерували до суду.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp