Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті панує краса... на полотнах

19 вересня 2014 р., 17:14

У місті культурний відпочинок забезпечив відомий митець...

Впродовж місяця в міській картинній галереї «Хуст-Арт» триватиме персональна виставка живопису відомого закарпатського художника Василя Вовчка.

Народився митець у селі Нижній Бистрий Хустського району. Закінчив художньо-географічний факультет Одеського Державного педагогічного інституту ім. К.Д. Ушинського. Нині – член Національної Спілки художників України, активний учасник обласних та всеукраїнських виставок, а також багатьох пленерів в Україні, Угорщині та Словаччині.

Один з найулюбленіших жанрів Василя Вовчка – пейзаж. Саме через нього митець може передати своє щире захоплення красою рідного закарпатського краю. Його роботи, без перебільшення, вражають оригінальністю та неповторним зображенням дійсності мальовничих барв карпатської природи.

В образах рідних гір та полонин, річок та струмків, сільських мотивів художник втілює найтонші відтінки настрою і переживань. Ніякого підтексту, усе щиро і відверто. З таким захопленням говорять про митця колеги по пензлю та друзі, які прийшли привітати його з відкриттям персональної виставки, яка безумовно, стала святом мистецтва у місті над Тисою.

Хустська міська рада



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp