Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чопському прикордонному загону потрібні кінологи

23 вересня 2020 р., 15:58

Для тих, кому актуально

Служба Кінологічного забезпечення Чопського прикордонного загону запрошує військовослужбовців та цивільну молодь на військову службу за контрактом на посади інспекторів прикордонної служби-інструкторів (кінологів).

Вимоги до кандидатів: призовний вік (18-50 років), освіта не нижча за повну середню, придатний до військової служби за станом здоров`я та професійно-психологічними якостями.

Військовослужбовцям пропонують заробітну платню від 10 тисяч гривень, повний соціальний пакет та медичне обслуговування. Окрім передбачених законодавством України соціальних гарантій та пільг, інспекторам-кінологам виплачується додаткова десятивідсоткова надбавка до посадового окладу за роботу зі службовим собакою. Військовослужбовці попередньо проходять спеціальне навчання терміном 3 місяці у Кінологічному навчальному центрі Держприкордонслужби України (м.Великі Мости, Львівська область). Після навчання випускники отримують диплом державного взірця (навчальний заклад акредитований Міністерством освіти і науки України).

За детальнішою інформацією звертатися до начальника служби кінологічного забезпечення штабу Чопського прикордонного загону майора Гвоздецького Василя Зіновійовича, моб. тел.: 0971335585, або за адресою: м. Чоп, вул. Головна, 55а.






Пресслужба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp