Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Винахідливість контрабандистам не допомогла (ФОТО)

24 вересня 2020 р., 13:00

Водій позбувся і прихованого товару, і транспортного засобу.

23 вересня на митний пост «Дяково», що на українсько-угорському кордоні, заїхав мікроавтобус марки «Мерседес» під керуванням громадянина України, який слідував з України в Італію у приватних справах.

{g}

На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків посадові особи управління запобігання та протидії контрабанді та порушенням митних правил Закарпатської митниці Держмитслужби спільно з прикордонниками вирішили провести поглиблений огляд транспортного засобу. І недарма! У днищі автомобіля вони виявили спеціально виготовлений тайник, в якому було приховано 1650 пачок сигарет марок «Winston blue» та «Winston superslims» з українськими акцизними марками.

Наразі здійснюються заходи з документування в діях водія порушень митних правил за ознаками ст.483 МК України.

Приховані від митного контролю тютюнові вироби, вартістю понад 8 тис грн., та мікроавтобус, що використовувався для переміщення товару у тайнику, оцінений у 211 тис грн, вилучено. Справу скерують до суду.
Пресслужба Закарпатської митниці Держмитслужби

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp