Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець сяде за ґрати на 6 років (ФОТО, ВІДЕО)

2 жовтня 2020 р., 13:00

Ось такі реалії

Слідчі Ужгородського відділку поліції скерували для судового розгляду справу відносно 39-річного ужгородця, який напав на пенсіонера. Обвинуваченому загрожує до шести років позбавлення волі

В Ужгороді поліція скерувала для судового розгляду обвинувальний акт відносно 39-річного містянина, який напав на пенсіонера. Інцидент трапився на вулиці Капушанській у середині липня цього року. Тоді поліцейські отримали повідомлення про напад на 75-річного чоловіка.

Завдяки оперативному реагуванню, зловмисника вдалося швидко розшукати та затримати. Ним виявився 39-річний ужгородець. Нападника помістили до ізолятора тимчасового тримання, а за фактом злочину розпочали кримінальне провадження.

Вчора, 30 вересня, слідчі поліції обласного центру завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні та скерували справу з обвинувальним актом для судового розгляду. Відповідно до санкції інкримінованої статті (ч.2 ст. 186 Кримінального України) зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до шести років.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp