Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Латориці встановлені датчики (ФОТО)

20 вересня 2014 р., 09:41

Призначені вони для виміру рівня води.

АВС (автоматизована вимірювальна станція) — місце на водному об’єкті, обладнане спеціальним устаткуванням для систематичних гідрометеорологічних спостережень. Основні завдання АВС – автоматичне отримання гідрометеорологічних даних в реальному часі та передача їх до центру обробки інформації. Призначена АВС для спостереження в реальному часі за водним об’єктом та короткотермінового безперервного прогнозування максимальних витрат/рівнів води в створах річок під час дощових і сніго-дощових паводків.



При проходженні паводку трубу, в яку був вмонтований датчик для вимірювання рівня води АВС «Підполоззя», яка є складовою частиною автоматизованої інформаційно-вимірювальної системи (АІВС) «Тиса» було пошкоджено. В результаті чого дана вимірювальна станція не могла коректно проводити виміри. Проведення ремонтних робіт було можливе тільки при мінімальному рівні води в річці. 

9-10 вересня зусиллями працівників Мукачівської дільниці та дільниці гірських річок проведено ремонтно-відновлювані роботи, в ході яких пошкоджена труба була відремонтована та встановлена на місце і на даний час автоматизована вимірювальна станція «Підполоззя» функціонує належним чином.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp