Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лікуватися у Берегівській ЦРЛ ім. Лінера стане комфортніше (ФОТО)

5 жовтня 2020 р., 18:42

Реконструкція лікувального закладу відбувається у рамках програми "Велике будівництво".

Голова райдержадміністрації Іштван Петрушка оглянув хід реконструкції першого поверху Берегівської ЦРЛ (приймальне та фізіотерапевтичне відділення) під відділення екстреної медичної допомоги. Ремонтні роботи корпусу мають завершити до кінця року. Проєкт фінансується з державного бюджету України.

У 2020 році Берегівська ЦРЛ була визначена як опорна, у зв’язку з чим її було віднесено до програми «Велике будівництво» (в частині створення в опорних лікарнях відділень екстреної допомоги на базі приймальних відділень).

Модернізація закладів охорони здоров’я здійснюється за типовим проектом, аби усі приймальні відділення в рамках програми відповідали європейським стандартам. Усі медзаклади мають єдиний брендбук, стандарти облаштування приміщень та відповідний перелік устаткування і обладнання.До слова, згідно з проектом «EMERGENCY 2020», МОЗ України має закупити УЗД–апарат, ендоскопічне обладнання, кардіомонітори, дефібрилятор, апарат ШВЛ, лабораторне обладнання.

Також голова райдержадміністрації взяв участь у передачі гуманітарної допомоги від Угорської екуменічної служби медичним закладам області. Берегівська ЦРЛ отримала 5 апаратів для інвазивної штучної вентиляції легень «Siriusmed 30”, а також захисні комбінезони (400 шт) та одноразові гумові рукавички (15 600 шт).

Берегівська районна державна адміністрація

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp