Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті затримали злочинців, які протягом року грабували заможних (ФОТО)

20 вересня 2014 р., 11:00

Однак обирали саме тих, у кого не було захисту.

20 вересня 2014 року близько 01 год ночі на залізничному переїзді в м. Хуст правоохоронці провели блискавичне затримання чотирьох злочинців, які протягом року скоювали крадіжки та грабежі на території Хустського району та в місті, повідомляє Голос Карпат.

Під час затримання зловмисники чинили відчайдушний опір, зав'язалась бійка. Один із них намагався втекти. Однакзавдяки злагодженій роботі правоохоронців уже незабаром усі четверо опинилися у кайданах. Під час обшуку автомобіля злочинців було виявлено бойовий пістолет з набоями, ножі, маски та гроші.

— Це були троє мешканців Тячівщини і один хустянин — тренер бойових мистецтв. Усі вони виховувались в порядних родинах, в наше поле зору не потрапляли, — розповіло джерело у правоохоронних органах.

{g}

За словами наймолодшого із затриманих, вони вчиняли злочини, бо хотіли мати власні кошти, незалежно від батьків. Інформацію про майбутню здобич отримували від своїх знайомих, ретельно аналізували та складали план дій. Для оперативного пересування територією району взяли від свого друга недорогу іномарку на зарубіжних номерах, оснастилися зброєю та засобами зв'язку. Працювали в чорних масках і перчатках. Жертв вибирали серед добре забезпечених, але слабо захищених місцевих жителів.

Міліціонери уже отримали ордер і провели обшук у оселях молодиків. Серед виявлених речей — однакові чорні зимові куртки, що свідчить про плани квартету продовжувати злочинну діяльність і взимку.
Для затримання квартету злочинців-грабіжників правоохоронці провели довготривалу і копітку роботу. Наразі попереду багато процесуальної роботи, вину зловмисників потрібно доводити в судовому порядку.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp