Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

План контрабандистів зазнав краху (ФОТО)

10 жовтня 2020 р., 12:12

Чергову спробу незаконного переміщення тютюнових виробів попередили сьогодні прикордонники відділу «Ужгород» у залізничному пункті пропуску «Павлово».

О п’ятій ранку під час огляду вантажного потягу, що прямував з України у Словаччину, прикордонний наряд помітив відмінності у насипу аглоруди в одному з вагонів. Зовнішні ознаки вказували на можливе приховування сторонніх предметів під шаром руди, то ж військовослужбовці спільно з митниками вирішили оглянути потяг ретельніше.

Підозри прикордонників згодом підтвердилися, адже у вагоні потягу знайшли закопані у руді тютюнові вироби. 100 блоків сигарет «Jin Ling» без акцизних марок було упаковано у чорні поліетиленові пакети, які замаскували під шаром насипу.

Наразі тривають заходи з встановлення осіб, причетних до контрабандної діяльності. Самі ж сигарети вилучено митницею, яка й встановить суму оцінки конфіскованого тютюну.

Пресслужба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp