Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Слідчі поліції розслідують факт незаконного позбавлення волі закарпатки (ФОТО)

31 жовтня 2020 р., 15:03

Слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного позбавлення волі. Під час огляду помешкання фігуранта поліцейські вилучили цілий арсенал зброї.

За обома фактами триває розслідування

Вчора, 29 жовтня, до поліції Ужгорода надійшло повідомлення від мешканки Перечинщини, яка за її словами постраждала внаслідок неправомірних дій з боку 53-річного жителя обласного центру.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з’ясували, що чоловік незаконно утримував 27-річну жительку Перечинського району за місцем свого проживання.

За фактом злочину слідчі одразу розпочали досудове розслідування за статтею 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі).

З метою виявлення і фіксації відомостей щодо обставин вчинення кримінального правопорушення слідчий, за процесуального керівництва прокуратури, провів невідкладний огляд будинку фігуранта. Під час слідчої дії поліцейські виявили у будинку предмети, схожі на автоматичну зброю, пістолети, боєприпаси, набої та кийки.

Арсенал зброї вилучили та направлять експерту для дослідження. Наразі оперативники встановлюють походження та мету зберігання небезпечних предметів.

За фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 263 Кримінального кодексу України.

За обома фактами у поліції проводять досудове розслідування






Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp