Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Крадіжка на АЗС берегівчанам з рук не зійшла (ФОТО)

31 жовтня 2020 р., 16:02

52-річний берегівчанин разом з 35-річним товаришем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, обікрали крамницю на АЗС у Берегові. Поліцейські проводять досудове розслідування

До поліції Берегова, учора 29 жовтня, надійшло повідомлення від працівника автозаправної станції. Заявник повідомив, що з магазину на заправці зникли дороговартісні окуляри та пляшка елітного алкоголю.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що до крадіжки аксесуару та віскі причетні 52-річний раніше судимий за майнові злочини берегівчанин та його 35-річний товариш.

За фактом обох злочинів поліцейські відкрили кримінальні провадження. 52-річному слідчі інкримінують злочин за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, скоєна повторно.

35-річному ж товаришу берегівчанина загрожує відповідальність передбачена частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка.

Обоє на момент вчинення злочину перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Крадені речі поліцейські вилучили та повернуть потерпілим. У справах триває досудове розслідування.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp