Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатка розплатиться за "шкоду" в оселі?

21 вересня 2014 р., 11:52

Попри намагання вигородити себе жінка таки нестиме відповідальність за зберігання наркотиків.

За вироком Іршавського районного суду, до трьох років позбавлення волі з призначенням іспитового терміну в один рік засуджено жительку села Довге. Ця жінка постала перед судом за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів.

Вона попалась працівникам Іршавського райвідділу міліції з коноплею. Сама жінка переконувала, що до неї додому зайшов чоловік, у якого вона обміняла горілку на поліетиленовий пакет з подрібненими сухими рослинами коноплі. Цю наркотичну речовину зберігала у себе вдома в коробці від сигарет, а інколи носила при собі.

Оперативну інформацію про це отримали працівники міліції. В той час, коли вона знаходилась у паркові м. Іршава, правоохоронці вказану речовину вилучили.

За цим фактом Іршавським райвідділом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Після завершення досудового розслідування справу передали на розгляд суду.

Підсудна у суді щиро розкаялася, переконувала, що більше не матиме справу з наркотиками. Обираючи міру покарання, суд врахував те, що підсудна вперше притягається до кримінальної відповідальності і наркотичну речовину зберігала для власних потреб.

За незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів жінка отримала 3 роки позбавлення волі з призначенням їй іспитового терміну в один рік. Тобто суд застосував до неї умовне покарання, не пов"язане з реальним ув"язненням. Тож залишається сподіватись, що таке гуманне рішення іршавської Феміди піде жінці на користь, і вона більше не буде ходити по вулицях із наркотиками.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp