Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська Феміда "очистилась"

18 березня 2014 р., 10:46

Вступив у законну силу вирок Перечинського районного суду Закарпатської області стосовно тепер уже колишньої помічниці судді Ужгородського міськрайонного суду, яка вимагала та одержала від місцевого мешканця 5 тисяч доларів США неправомірної вигоди

За ці гроші співробітниця суду обіцяла посприяти у винесенні суддею рішення на користь місцевого мешканця щодо повернення йому автомобіля, вилученого працівниками митниці за порушення митних правил. 

У вересні 2013 року в Ужгороді жінка домовилась про передачу місцевому мешканцю копії позитивного рішення суду. Помічницю судді співробітники СБУ в Закарпатській області затримали під час отримання нею від громадянина другої частини неправомірної вигоди – 4 тисяч доларів США. 

Перечинський районний суд визнав громадянку України винною у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України призначив їй покарання у вигляді позбавлення права обіймати посади в правоохоронних та судових органах терміном на 1 рік та зобов’язав підсудну сплатити штраф у сумі 17 тисяч гривень.
Прес-центр СБ України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp