Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На "Тисі" плани контрабандиста зазнали краху

13 листопада 2020 р., 22:25

Ось такі реалії

Чималу кількість тютюнових виробів намагався учора перемістити до Італії 60-річний українець. Завадити незаконній оборудці нашого співвітчизника вдалося завдяки активній пошуковій роботі та майстерності прикордонного наряду.

По прибутті рейсового автобуса сполученням «Луцьк – Л'Аквіла (Італія)» у пункт пропуску «Тиса» транспортний засіб скерували на перевірку. У ході огляду прикордонники спільно з митниками помітили ознаки втручання у конструктивні порожнини салону. Відтак, правоохоронці вирішили поглиблено перевірити місця можливих сховків і в ході огляду виявили 310 пачок сигарет різних марок. Їх приховали від контролю у конструктивних порожнинах над місцем водія та над сидіннями пасажирів.

Після завершення необхідних процесуальних заходів тютюнові вироби було вилучено у відповідності до чинного законодавства. Їх сума оцінки склала майже 18 тисяч гривень.





Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp