Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Закарпаттяенергозбут» запускає акцію "Закарпатське кумовство"

16 листопада 2020 р., 09:30

До уваги клієнтів

Як уже повідомляла адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут», товариство віднедавна стало постачальником газу, отримавши на це відповідну ліценцію. Наразі спеціалісти товариства розробили низку чудових пропозиція для споживачів Закарпатської області – з тим, аби вони могли оцінити переваги приєднання до послуги з постачання газу від товариства, яке вже зарекомендувало себе як надійний постачальник електроенергії. Одна з перших наших новинок - «Закарпатське кумовство». Заінтригували? Читайте умови!

Акція проводиться для тих фізичних осіб, які в період проведення Акції уперше стали та/або уже є споживачами газу Товариства та привели кума, брата, свата (знайомих), і які успішно приєдналися до умов Договору постачання природного газу побутовим споживачам та пройшли процедуру зміни постачальника на Товариство.

Період проведення акції з 16 листопада 2020 року до 31 грудня 2020 року включно. Територія проведення акції – вся Закарпатська область.

Заохочення - компенсація в розмірі 50% на перші 100 кВт.год спожитої електричної енергії, що надається споживачу природного газу, який привів нового споживача та новому споживачу. Заохочення надається побутовому споживачу один раз за одного нового споживача, а у випадку залучення впродовж місяця кількох учасників заохочення сумуються.
З умовами та правилами акції можна ознайомитись на сайті Товариства (https://zakarpatzbut.energy/).

Отримати довідки щодо умов проведення Акції споживач може зателефонувавши за наступними контактними номерами телефонів:

Ø 0-800-50-59-60 (кол – центр);

Ø (0312) 42-99-92 (ІКЦ);

та/або до центрів обслуговування клієнтів, контактні дані яких розміщені на офіційному сайті Товариства (https://zakarpatzbut.energy/postachannia-prirodnogo-gazu).

Графік роботи: Пн-Чт 08:00 - 17:00, Пт 08:00 - 16:00 (обідня перерва з 12:00 до 12:48).


Прес-служба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp