Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чужа машина мукачівцю з рук не зійшла (ФОТО)

28 листопада 2020 р., 17:00

Доведеться відповідати

Упродовж кількох годин оперативники Мукачівського відділу поліції розшукали викрадене авто та встановили особу, яка незаконно ним заволоділа. Після проведення слідчих дій транспортний засіб повернуть законному власнику. За вказаним фактом у поліції розпочали слідство

27 листопада близько 11.40 до поліції Мукачева звернувся 63-річний пенсіонер, який повідомив, що від нього викрали автомобіль «ВАЗ-2101». Заявник розповів, що він залишив свій транспортний засіб на вулиці Ярослава Мудрого, неподалік шпиталю, а коли повернувся, на місці машини не було.

На місце події негайно прибули поліцейські слідчо-оперативної групи. В той час оперативники вже займалися пошуком зловмисника та транспортного засобу.

Вже за лічені години машину знайшли у одному з мікрорайонів міста – на вулиці Севастопольській. Як з’ясувалось, автомобіль викрав 34-річний мукачівець. Зловмисник зізнався поліцейським, що, проходивши повз припарковану автівку, у нього раптово виник умисел викрасти транспортний засіб, та в подальшому здати на металобрухт.

Наразі автомобіль поліцейські вилучили. Після проведення усіх слідчих дій транспорт буде повернуто законному власнику.

Із викрадачем зараз працюють поліцейські. У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За вчинене мукачівцю загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp