Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чому закарпатці "не злазять" з телефону теруправління Держгірпромнагляду?

22 вересня 2014 р., 15:44

Загроза закриття бізнесу через неналежну організацію охорони праці таки дається у знаки.

Щоденна телефонна лінія, запроваджена у територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Закарпатській області з 11 серпня ц.р., продовжує свою активну діяльність. Лише минулого тижня у робочі дні на номер 2-08-03 надійшло понад 30 телефонних дзвінків від представників установ, організацій, підприємств, інших осіб, які прагнули отримати відповіді, різного роду рекомендації, поради з питань охорони праці та промислової безпеки.

З людьми спілкувалися провідні фахівці територіального управління. На значну кількість запитань довелося відповідати в. о. начальника теруправління Богдану ДОРОШУ. Зокрема, одного з керівників Ужгородського державного музичного училища цікавили аспекти безпечної експлуатації систем газопостачання в осінньо-зимовий період. Вичерпну відповідь під час спілкування телефоном отримав і підприємець із смт Дубове Тячівського району щодо необхідних умов відновлення деревообробного виробництва після настання нещасного випадку. Не залишився без допомоги й директор ПП «Виноградівські автошколи», якому були чітко роз’яснені вимоги зі створення системи охорони праці на підприємстві. А от представник ужгородського ПАТ «Модуль М» був ознайомлений з порядком та умовами чергової перевірки знань особи, відповідальної за безпечну експлуатацію електроустановок споживачів.

Можливістю поспілкуватися зі спеціалістами теруправління за допомогою телефону скористалися й інші жителі області. Так, Павла С. із Тячівського району цікавило питання порядку і термінів проходження технічного огляду трелювального трактору ЛТ-157. Відповідь співрозмовник отримав від головного державного інспектора Мирослава ФЕДЕЛЕША. Фахівець також надав телефоном консультацію підприємцю Василю К. з Іршави щодо порядку оформлення договору на оренду технологічного транспорту. Вагому частку у підтримання безперервного зв’язку із закарпатцями внесли також заступник начальника інспекції теруправління Володимир ГОРЄВ та головний державний газотехнічний інспектор Олександр ГОЙС. Перший із названих фахівців надав вичерпну консультацію директорові «Карпатвибухпрому» з приводу оптимізації вибухових робіт під час розробки одного з родовищ корисних копалин на території Рахівського району, інший детально поінформував керівника однієї з середніх шкіл на Ужгородщині про вимоги нормативних документів щодо кількості операторів для безпечної експлуатації котельні.

Були й інші дзвінки, які не залишилися без належної уваги фахівців територіального управління. Щоденна телефонна лінія продовжує роботу.

Територіальне управлінні Держгірпромнагляду у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp