Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Волонтери готуються долати кризові ситуації спільно із Закарпатською ОДА (ФОТО)

29 грудня 2020 р., 11:00

27-28.12.2020 у м. Ужгороді відбулась дводенна тренінгова освітня сесія з мобілізації громадян для волонтерів.

Закарпатські волонтери навчались мобілізувати громадян до соціальних кампаній, досліджували питання що заважає побудові довіри та участі у кампаніях. В ході навчання учасники склали портрет активного громадянина, дізналися як залучати людей до волонтерства у кризових ситуаціях та вивчали соціальні мережі як один із інструментів комунікації із доброчинцями. А щонайголовніше відбулось мережування.

Голова "Відродження України - Закарпатської області", керівниця проекту Власта Рейпаші: проект націлено на зміцнення інституційного потенціалу волонтерського руху на Закарпатті, його інтеграцію та покращення навичок координації спільної роботи у кризових ситуаціях у регіоні. До участі у програмі навчань запрошуються дієві волонтери з усіх районів Закарпаття та люди доброї волі, які готові доєднатись до цього руху. Завдяки проведеним заходам волонтери здобудуть необхідні знання та навички для ефективної та цілеспрямованої діяльності з метою залучення до спільної роботи нових матеріальних і людських ресурсів.

Незабаром за підтримки та сприяння Закарпатської ОДА й Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) почне функціонувати обласний волонтерський центр.

Проект "Волонтерський Центр Закарпаття" виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp