Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський євродепутат Андрея Бочкор висловила свою думку стосовно асоціації України та ЄС

22 вересня 2014 р., 16:27

Європа має віддати Україні належне за сплату високої ціни.

На думку Андреї Бочкор, представниці Європарламенту від партії «Фідес», за європейську інтеграцію українські громадяни заплатили високу ціну, й зовнішні та внутрішньополітичні події України заслуговують від Європи особливої уваги, – повідомляє Голос Карпат з посиланням на karpataljalap.net.

У зауваженнях, викладених у письмовій формі напередодні підписання ратифікації Угоди про асоціацію між ЄС та Україною, Андрея Бочкор наголосила, що наразі першочерговим є завдання створення в Україні миру, стабільності для безпечного життя населення. Для цього потрібно надати всіляку допомогу Україні, тому важливо ратифікувати Угоду про асоціацію.

Як зауважує закарпатська представниця Європарламенту, ратифікація важлива й тому, щоб у внутрішньополітичному житті країни розпочалися процеси демократизації і децентралізації, верховенства права і рівності всіх перед законом, які б стосувалися і проживаючих на території України національних меншин.

«Правова Україна, яка дотримується прав національних меншин, може стати справжнім партнером для Європейського Союзу», – наголосила політик.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp