Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вночі Хустщина належить самообороні (ФОТО)

18 березня 2014 р., 11:58

Хустські самооборонці разом з дільничними інспекторами міліції, працівниками патрульної служби та ДАІ заступають на службу щовечора з 20-ї до 6-ї години ранку.

Охороняють порядок на в’їздах та виїздах із кожного населеного пункту району. У зв’язку з напруженою ситуацією, яка склалася в державі, активізувало свою роботу громадське формування «Правопорядок», що було створене у 2011 році та покликане здійснювати свою діяльність у сфері охорони громадського порядку, державного кордону та у разі виникнення надзвичайних ситуацій. 

{g}

Члени самооборони та громадського формування «Правопорядок» мають право брати участь у забезпеченні громадського порядку і державного кордону разом з працівниками органів внутрішніх справ, військовослужбовцями Державної прикордонної служби, вживати заходів до припинення адміністративних правопорушень і злочинів, представляти і захищати інтереси своїх членів у державних органах та на підприємствах, в установах, організаціях, навчальних закладах, взаємодіяти з іншими органами громадянського суспільства, що беруть участь у заходах спрямованих на охорону громадського суспільства. 

На даний час близько сотні громадських активістів з числа ветеранів Афганської війни, представників приватних служб таксі, депутатів міської ради та представників громадських організацій здійснюють патрулювання міста та району. За словами заступника начальника хустської міліції Михайла Ігнатка, під час спільного несення служби правоохоронців із самооборонцями криміногенна ситуація на Хустщині значно покращилась, зменшилась кількість злочинів та хуліганств. 

Тож всіх бажаючих та небайдужих жителів Хустщини міліція закликає приєднуватися до громадського формування та спільно стояти на варті громадського порядку.
Хустський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp