Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Ракошині автівки розкидало у кювети (ФОТО)

22 вересня 2014 р., 19:53

Аварія "лоб в лоб" обійшлася без жертв та серйозних травм.

У селі Ракошино водії "ВАЗ-2106" і "Тойота" не поділили трасу Київ-Чоп. Ця дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 22 вересня, в селі Ракошино Мукачівського району на Закарпатті, повідомляє "UA-Reporter"

Зіткнулися два легкових автомобіля "ВАЗ-2106" і "Тойота". Аварія сталася близько 16:30. За словами очевидців дорожньо-транспортної пригоди, трасу Київ-Чоп довелося перекрити в обох напрямках на одну годину. 

Два легкових автомобіля "ВАЗ-2106" і "Тойота" зіткнулися лоб в лоб і розійшлися тільки тоді, коли опинилися в кюветі по різні сторони проїжджої траси. На щастя, у цій аварії ніхто серйозно не постраждав. 


На даний момент, всі подробиці ДТП ще уточнюються, а рух по трасі Київ-Чоп вже відновлено. Протягом однієї години на дорозі в Ракошино утворився чималий затор, обійти який можна було через села Страбичово і Лучки. Близько 17:30 дорогу вже розблокували.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp