Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники навчали селян, як уберегти оселю від пожеж

14 січня 2021 р., 11:30

Безпека – понад усе

Вчора, 13 січня, про пожежну безпеку зимового періоду перечинські рятувальники розповідали жителям села Тур'ї Ремети, а ужгородські провели інформаційний рейд в с. Андріївка. Дані населені пункти вибрані не випадково, адже вже в цьому році тут горіли житлові будинки, а на Ужгородщині ще й загинула людина. Для того, аби таких випадків ставалося якомога менше, рятувальники і проводять роз'яснювальну роботу серед людей.

Так, надзвичайники розповіли місцевим мешканцям про правила поводження з вогнем у побуті. Зношеність приладів обігріву, використання великої кількості недорогих, а відповідно й не завжди якісних, пристроїв, невиконання основних правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення - все це призводить до загорянь у житловому секторі. Окремо наголошувалося, що іноді, навіть невдало загашені цигарка чи сірник можуть призвести до фатальних наслідків.
Також селянам були вручені тематичні листівки та пам`ятки.









У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp