Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді студенти об’єднали Схід та Захід (ФОТО)

22 вересня 2014 р., 22:00

Символічна акція у місті над Ужем зібрала чимало учасників та глядачів.

Студенти Ужгородського торговельно-економічного колледжу сьогодні взялися за руки та живим ланцюгом поєднали, за їхнім твердженням, Схід та Захід Ужгорода. Близько тисячі добровольців взяли участь у флешмобі та з'єднали корпуси на вулиці Капітульний та на Православній набережній. Активісти розтягнули Прапор України з написом «Ужгород» на пішохідному мосту.

Студентка, співорганізатор акції Ліліана Кохан розповіла: «Поєднавши східний та західний береги нашого міста, ми символічно поєднали нашу країну. Ідея належить викладачам коледжу. Під час флешмобу збираються кошти, спеціально облаштовану скриньку наповнюють як учасники, так і звичайні перехожі».

Подивитися на студентів, які під час перерви між лекціями вишикувалися в акції, що покликана привернути увагу до єдності нашої держави, прийшло чимало ужгородців.

{g}

Учасників, які одягли національне вбрання, прикрасили себе патріотичним боді-артом та зустрічали перехожих жовто-блакитними стрічками, прапорцями й кульками – фотографували прості ужгородці.

У центрі міста, під час акції, лунало: «Слава Україні!», «Героям Слава!».

Усі виручені під час флешмобу кошти підуть для підтримки військових, що борються за цілісність України в зоні АТО.

7dniv.info


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp