Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті нагородили переможців акції «Вигравай 1000 гривень на газ або теплі подарунки» (ВІДЕО)

16 січня 2021 р., 16:00

Близько 7,5 тисяч закарпатців стали учасниками новорічної акції від ТОВ «Закарпатгаз Збут» під назвою «Вигравай 1000 гривень на газ або теплі подарунки».

Акція тривала з 5 до 30 грудня 2020 року. Учасниками акції стали всі, хто сплатив рекомендований платіж за газ у грудні 2020 року. Тридцять переможців було обрано 31 грудня за допомогою сервісу random.org.

Серед призів від ТОВ «Закарпатгаз збут» були 10 сертифікатів на газ по 1000 гривень, 10 пледів і 10 термокружок. Крім того, додатково серед 30-ти переможців було розіграно 3 сертифікати інтернет-магазину ROZETKA, вартістю 2000, 1000 і 500 гривень.

За підсумками розіграшу переможцями стали краяни з різних районів Закарпаття, зокрема Ужгородщини, Мукачівщини, Берегівщини, Тячівщини та Хустщини.

«Дуже приємний сюрприз. Коли подзвонив чоловік і повідомив, що ми виграли 1000 гривень на газ і ще тисячу – на покупки в онлайн-магазині, то спочатку не повірила. Але сьогодні прийшла і отримала подарунки від «Закарпатгаз Збуту». Я дуже задоволена», - розповіла мешканка села Холмок, що на Ужгородщині, Аніта Кривка.

«Радісно стало на душі, коли почув, що виграв подарунок. Хтось думає за старших людей. Тепленький плед – якраз мені підходить», - сказав Михайло Юришинець із села Баранинці.

За словами т.в.о. директора ТОВ «Закарпатгаз Збут» Людмили Сібулатової, компанія продовжуватиме проводити акції для своїх споживачів.

«Приємно не тільки отримувати, а й дарувати. Щиро вітаємо переможців та дякуємо всім, хто взяв участь в новорічній акції від «Закарпатгаз Збуту» Нехай тепло та енергія будуть з вами весь наступний рік!», - зазначила Людмила Сібулатова.

Довідково. ТОВ «Закарпатгаз Збут» стабільно та безперебійно постачає газ 270 тисячам жителів краю. Крім того, клієнтами «Закарпатгаз Збуту» є близко 3700 суб’єктів господарювання. За п’ять років діяльності компанія зарекомендувала себе як надійний постачальник природного газу в регіоні.


Відео - тут

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp