Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У минулому році Закарпатгаз встановив будинкові регулятори тиску газу на 5,2 мільйони

18 січня 2021 р., 21:46

Таким чином, підприємство на 100% виконало план розвитку 2020 року зі встановлення КБРТ. У поточному, 2021 році, газовики замінять обладнання ще на 5 млн грн.

Комбінований будинковий регулятор тиску газу – це спеціальне газорегулювальне обладнання, що забезпечує постачання природного газу низького тиску до житлових будинків (одного чи більше).

Це обладнання встановлюють для послаблення середнього і високого тиску на низький. Також КБРТ автоматично підтримує вихідний тиск на необхідному рівні та забезпечує автоматичне відключення подачі газу, якщо стався аварійний стрибок тиску.

У 2020 році спеціалісти АТ «Закарпатгаз» повністю виконали план розвитку зі встановлення комбінованих будинкових регуляторів тиску. Таким чином, оновлення відбулося на 2326 приватних об’єктах на загальну суму 4,8 млн грн. Гроші на встановлення таких регуляторів йдуть з коштів, які споживачі сплачують за послугу з розподілу газу. Всі встановлені КБРТ — виробництва фірми Pietro Fiorintini.

Довідка: Акціонерне товариство «Закарпатгаз» є Оператором газорозподільних мереж, має відповідну ліцензію та надає послуги з розподілу (доставки) природного газу споживачам на території Закарпатської області.

АТ "Закарпатгаз" обслуговує 275 тис споживачів у категорії «населення», 2 тис бюджетних організацій та майже 5 тис промислових та комунальних об’єктів. Крім того, послугами АТ «Закарпатгаз» користуються 10 об’єктів теплокомуненерго, а також майже 600 релігійних організацій краю. Загальна протяжність газопроводів, що обслуговує компанія, становить 7,5 тис км.




Пресслужба АТ «Закарпатгаз»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp