Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голова ОДА зустрівся із представниками громадськості

21 січня 2021 р., 08:30

Після завершення позачергової сесії Закарпатської обласної ради, ініціативна група учасників мітингу зустрілися із керівниками області.

Анатолій Полосков:

"У січні на Закарпатті виплачують 37 млн грн субсидії. Ні минулого року, ні в січні цього року немає жодної людини, перед якою у держави була б заборгованість по субсидіях.

Зараз вирішується питання, щодо збільшення житлової площі, яка припадає на людину, щоб отримувати субсидію.

Зараз на розгляді тарифи ЖКГ, компенсація грошей через підвищення тарифів людям, які використовують для опалення електрику.

Вчора я був на зустрічі в Києві і ми обговорювали всі ці питання.

Через те, що є ціна за доставку газу, є можливість обирати постачальників газу.

Нема одного постачальника й однієї газотранспортної системи в одних руках. Тобто є люди, які обслуговують нас, щоб газ був у нас вдома."

Голова Закарпатської облдержадміністрації Анатолій Полосков запевнив, що влада щоденно працює над зниженням тарифів на газ, доставку палива, електроенергію тощо.

Закарпатцям зачитали колективне звернення депутатів обласної ради до Президента України, КМУ та ВРУ щодо зниження тарифів на газ та його доставку.

Відповідне рішення та документ депутати обласної ради ухвалили на сьогоднішньому позачерговому засіданні сесії Закарпатської обласної ради VIII скликання.

Анатолій Полосков, голова Закарпатської ОДА:

"45 депутатів, яких ви обрали в обласну раду і я разом з вами, були присутні в цій залі. Не було жодного, хто б утримався або був проти. На підставі ваших резолюцій ці люди знайшли компроміс і прийняли це звернення."

Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp