Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті крадіям все з рук не зійшло

21 січня 2021 р., 12:30

Ось такі реалії

У підвальному приміщенні багатоповерхівки мукачівці демонтували систему водовідведення, викрали чавунні труби та комплектуючі запчастини. Причетних до крадіжки оперативники кримінальної поліції встановили. За фактом майнового злочину слідчі відкрили кримінальне провадження

До поліції Мукачева надійшло повідомлення про крадіжку комплектуючих системи водовідведення у багатоповерхових будинках спального мікрорайону міста. Працівники товариства повідомили, що невідомі особи незаконно проникли до підвального приміщення, демонтували чавунні труби та інші елементи з робочої системи водовідведення і втекли.

Поліцейські слідчо-оперативної групи та оперативники кримінальної поліції після проведення розшукових заходів встановили осіб, які причетні до майнового злочину. Як з’ясувалось, 32 та 45-річні чоловіки незаконно проникли до приміщення, викрали комплектуючі елементи системи водовідведення, що призвело до підтоплення підвалу багатоповерхівки. Викрадені вироби з чорного металу чоловіки здали до пункту прийому металобрухту.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Також встановлено, що мукачівці раніше притягувались до відповідальності за вчинення майнових злочинів. У справі триває розслідування.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp