Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті обікрали чоловіка

23 січня 2021 р., 16:00

Нещодавно

У селі Берегуйфалу, що на Берегівщині, працівники сектору кримінальної поліції майже одночасно розкрили два майнові злочини. Неповнолітнього зловмисника та його односельця, які скоїли крадіжки на території села, розшукали. За фактами відкриті кримінальні провадження

21 січня поліцейські Берегівщини отримали повідомлення про крадіжку з будинку пенсіонерки.

64-річна жителька села Берегуйфалу розповіла, що хтось, проникнувши в її житло, виніс звідти газовий балон, одяг та інші речі.

За лічені години зловмисника вичислили працівники сектору кримінальної поліції. 30-річний односелець потерпілої зізнався у скоєному та віддав викрадені в неї речі.

Того ж ранку на лінію "102" звернувся ще один житель села Берегуйфалу. За словами 33- річного чоловіка, вночі з його автомобіля, припаркованого на подвір'ї, викрали автомагнітолу. Зібравши на місці події речові докази, працівники поліції розпочали оперативно-розшукові дії. У результаті їх роботи 17-річного місцевого юнака розшукали та вилучили викрадену ним річ.

За двома фактами майнових злочинів слідчі Берегівського районного відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Слідчі перевіряють причетність фігурантів до інших, аналогічних злочинів, скоєних на території населеного пункту.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp