Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іноземні студенти-першокурсники отримують дозвільні документи

28 січня 2021 р., 10:30

У міграційній службі Закарпаття триває документування іноземних громадян.

Зокрема, виготовлені біометричні посвідки на тимчасове проживання отримують студенти-іноземці УжНУ. Цього навчального року 250 громадян Індії стали студентами першого курсу медичного факультету.

Загалом на обліку Головного управління ДМС в області перебуває 2666 іммігрантів та 2259 іноземних громадян, документованих посвідкою на тимчасове проживання.

Нагадуємо, що на період карантинних обмежень міграційна служба не застосовує штрафних санкцій стосовно іноземних громадян, які не змогли виїхати за межі України у встановлені терміни. Однак, це не є підставою для їхнього перебування в нашій країні із порушенням вимог міграційного законодавства.

З метою дотримання карантинних вимог, уникнення скупчення людей, прийом документів у ГУ ДМС в області для оформлення чи обміну посвідки на тимчасове або постійне проживання, дозволу на імміграцію, продовження терміну перебування здійснюється за попереднім записом за номером: (0312)641011.




















Ольга Поштак, головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ ГУ ДМС в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp