Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Реалізацію проєкту «Мале Карпатське коло» обговорили в Закарпатській ОДА

29 січня 2021 р., 11:30

Про проєктування нової автомобільної дороги на Закарпатті та ремонт автошляхів місцевого значення, які є частиною малого карпатського кола, говорили на зустрічі.


Мирослав Білецький депутат обласної ради, радник голови державної адміністрації, зауважив, що на сьогодні терміново необхідно вирішити питання планування будівництва та ремонту автомобільних доріг, що входитимуть до проєкту «МАЛЕ КАРПАТСЬКЕ КОЛО». Якісні шляхи проходитимуть від пунктів пропуску Польщі через Україну до Румунії, це дозволить залучити іноземних туристів.
Проєкт має важливе значення для розвитку туристичної галузі регіону. А якісний підготовчий процес дозволить отримати додаткові кошти із держбюджету.

Після обговорення варіантів проходження нової автомобільної дороги, що з’єднуватиме Закарпатську область з автомобільною дорогою загального користування С 141516 Славське – Хащованя Львівської області, вирішили:

Необхідно виготовити проєктно-кошторисну документацію на середній поточний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 070603 Синевир – Колочава – Буштино км 17+600 – км 22+700, розглянути можливість фінансування робіт із державного фонду.

Звернутися до Державного агентства лісових ресурсів щодо погодження будівництва лісової дороги для подальшого звернення до Кабінету Міністрів України. Надати алгоритм передачі лісової дороги у рамках проєкту до замовника з будівництва автомобільної дороги загального користування, що з’єднуватиме Закарпатську область з автомобільною дорогою загального користування С 141516Славське – Хащованя Львівської області.

Надати докладну інформацію щодо земель, через які проходитиме автомобільна дорога загального користування, з’єднуватиме Закарпатську область з автомобільною дорогою загального користування С 141516 Славське – Хащованя Львівської області.

У зустрічі взяли участь:

ШЕКЕТА А. А. перший заступник голови обласної ради

БІЛЕЦЬКИЙ М. З. депутат обласної ради, радник голови обласної державної адміністрації

МАЛЯР Е. М. директор департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства облдержадміністрації

РОМАНЕЦЬ В. П. заступник директора департаменту – начальник управління житлово-комунального господарства та енергозбереження

ЗАВАЛЬНЮК І. Ю. начальник головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області

ГОЛУБ І. М. перший заступник начальника головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області

ПЕТРОЩУК Є. В. перший заступник начальника служби автомобільних доріг у Закарпатській області

РУРИЧ В. А. заступник начальника служби автомобільних доріг у Закарпатській області

КАРПЕНКО Р. В. заступник начальника служби автомобільних доріг у Закарпатській області

ДАНИЛО В. В. заступник директора КП ЗОР „Будкомплектторг”

ХМІЛЬ В. В. начальник відділу лісових ресурсів Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства

Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp