Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградів: Тепер малюків оберігатиме святість

23 вересня 2014 р., 14:45

У місті освятили храм поряд з дитбудинком.

22 вересня у Виноградові відбулося урочисте освячення храму в честь Покрови Пресвятої Богородиці. Храм збудували на околиці міста, поряд із житлом отця Василія Максимишинця, де розмістився однойменний дитячий будинок.



Службу з цієї нагоди провів митрополит Хустський і Виноградівський, діючий член Священного Синоду УПЦ о. Марк. Подія пройшла за участі священників Хустсько-Виноградівської та Мукачівської єпархій, численних мирян і сім’ї отця Василія Максимишинця.
— Дуже важливо, щоб громадськість, кожна людина підтримувала такі благородні починання, які здійснює отець Максимишинець, — сказав присутній на урочистому освяченні генеральний директор ТОВ «Експерт» Євгеній Ярина. 

- Я сам як батько 4 дітей розумію, скільки сил треба докласти, щоб виховати дітей в дусі християнських, гуманістичних цінностей.Нагадаємо, три роки тому поряд відбулося відкриття будинку сімейного типу, у якому о. Василій Максимишинець та матушка Ольга виховують 17 дітей. П’ятеро з них народилися у священицькій сім’ї, а ще 12 дітей-сиріт потрапили сюди з різних куточків області.

Олександр Пилип


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp