Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородську школу відремонтують на століття (ФОТО, ВІДЕО)

23 вересня 2014 р., 16:21

Наразі у школі №2 триває ремонт даху.

В Ужгородській школі вже більше 100 років не проводили капітальний ремонт, хоча вона є однією з найстаріших в місті.

Звісно, коместичні роботи проводилися, але каналізацію, наприклад, не міняли. Інколи і дах протікає.



«У нормального господаря стріха не протікає, - каже директор школи Ярослав Кирлик. – Однак той же господар добре знає, скільки протримають ті тимчасові латки, якими він укріплює дах. У нас із покрівлею школи склалася критична ситуація. Минулоріч, завдяки старанням депутата Закарпатської обласної ради Володимира Чубірка, з бюджету області було виділено 600000 гривень на ремонт дахів ЗОШ №2 та №6. Через відомі проблеми із перерахуванням коштів через Держказначейство, їх не вдалося освоїти у повному обсязі і було виконано менше половини із запланованого. Цьогоріч, знову ж таки, завдяки зусиллям Володимира Володимировича, фінансування відновилося і, сподіваюся, до кінця року ми завершимо роботи з ремонту покрівлі школи».



В майбутньому директор, колектив та учні школи чекають продовження ремонтних робіт: реконструкції потребує каналізаційна мережа та санвузли. За словами Володимира Чубірка, депутати Закарпатської обласної ради, за можливості, завжди радо допомагають ужгородським школам, оскільки в міському бюджеті на ремонтні роботи грошей часто не вистачає. Так, цьогоріч, завдяки співпраці із чеським краєм Височіна було проведено ремонт фасаду та стріхи ЗОШ №3, плануються також реконструкції в інших навчальних закладах міста.

М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp