Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські прикордонники взяли участь у круглому столі "8 березня в погонах"

2 березня 2021 р., 23:51

Ось такі реалії

В рамках відзначення Міжнародного дня прав жінок та миру, прикордонниці Мукачівського загону взяли участь у проведенні круглого столу з питань становища і ролі жінок у правоохоронних органах, органах цивільного захисту, прикордонної служби, у галузі безпеки і оборони держави - «8 Березня у погонах».

Державна прикордонна служба України – прозора організація, що відкрита для взаємодії та діалогу з громадою, експертною спільнотою, а також із усіма зацікавленими сторонами. Впродовж проведення круглого столу учасниці заходу обговорили реалії та перспективи забезпечення ґендерної рівності у правоохоронних органах України, посилення ролі жінок у правоохоронних органах, ґендерні стереотипи, мобінг та дискримінацію «жінок у погонах».

Такі заходи є вкрай важливими у сучасному суспільстві, адже ґендерна рівність є одним із принципів забезпечення прав людини, основою демократичного розвитку держав та світової спільноти. Досягнення паритетного становища жінок і чоловіків у всіх сферах життєдіяльності суспільства шляхом правового забезпечення рівних прав та їх можливостей – це ще один крок у ліквідації дискримінації за ознакою статі та усунення дисбалансу між можливостями жінок і чоловіків реалізовувати рівні права, надані їм Конституцією і законами України.





Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp