Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівник прокуратури відвідав установу виконання покарань та здійснив особистий прийом засуджених і ув’язнених

6 березня 2021 р., 12:00

Ось такі реалії

Керівник Закарпатської обласної прокуратури Дмитро Казак здійснив особистий прийом в’язнів в ДУ «Закарпатська УВП (№ 9)». Установу відвідано за участі заступниці керівника Оксани Ломакіної-Невідомої та виконувача обов’язків керівника галузевого відділу Романа Лемака.

Під час візиту здійснено обхід камерних, навчальних приміщень, оглянуто стан і забезпечення медичної частини, устаткування приміщень для зберігання спецзасобів та кімнати швидкого реагування.

Під час особистого прийому в’язнів турбували питання тривалого судового розгляду справ у суді, законності окремих дій працівників правоохоронних органів під час затримання, кваліфікації вчиненого кримінального правопорушення тощо. Зауважимо, що за минулий рік від осіб, що утримуються в Закарпатській УВП №9, надійшло понад 800 заяв і скарг. В поточному році таких наразі 58. Більша частина з них працівниками установи скеровується за належністю для подальшого розгляду, інша – вирішується безпосередньо в УВП.

Відреагувавши на побажання журналістів одного з місцевих телеканалів, озвучене на підсумковій пресконференції Дмитра Казака, прокуратура запросила їх долучитися до візиту. Медійники мали нагоду поспілкуватися з ув’язненими про умови тримання, а з керівником держустанови Василем Анталовським – про нещодавні сесійні рішення Ужгородської міської та Закарпатської обласної рад щодо фінансування УВП.






Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp