Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські радикали розгорнули наступ проти Сильної України (ФОТО)

24 вересня 2014 р., 08:36

Облиті білборди - не ознака європейських цінностей.

Лідер «Сильної України» звернувся до Президента із вимогою забезпечити демократичний виборчий процес. Відповідну заяву оприлюднила партія Сергія Тігіпка у зв’язку з інцидентами, які сталися в Херсонській та Закарпатській областях, а також в Києві. 

За останній тиждень невідомі в Закарпатській області пошкодили білборди з інформацією від політичної партії Сергія Тігіпка, а в Херсоні закидали прибічників партії, які прийшли на зустріч з лідером, зеленкою. При цьому одна жінка отримала опік роговиці ока. Міліція спокійно спостерігала за цими діями, не реагуючи на хуліганство. За кілька днів потому хулігани перекрили дорогу до студії, аби не дати Сергію Тігіпку потрапити до Студії Савіка Шустера. 

«Синхронно з початком виборчої кампанії почалися добре організовані насильницькі дії стосовно активістів та лідеру партії “Сильна Україна”, - йдеться у заяві партії. - Те, що відбувається сьогодні стосовно “Сильної України”, говорить про те, що влада у кращому випадку нездатна забезпечувати демократичний процес, а в гіршому – свідомо прагне відгородити опозиційну партію від виборця». 

При цьому, в партії сумніваються, що до інцидентів причетні справді патріотичні організації. «Справжні патріоти на фронті і в волонтерських організаціях", - говорить Сергій Тігіпко. В штабі переконані, що на заміну технології використання платних "тітушек" прийшла технологія платних "радикалів". 

Керівник виборчої кампанії політичної партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна» на Закарпатті Михайло Попович впевнений, що «подібні «європейські» методи боротьби з політичними опонентами – нецивілізовані. Це суто політичне замовлення. Кому з політичних сил надати перевагу і за кого голосувати, має визначити сам виборець». На думку пана Поповича, такі ситуації – доказ того, що на вибори потрібно йти обов’язково. 

Сергій Тігіпко наголосив, що партія не боїться продовження хуліганських дій: «Якщо влада буде це заохочувати, рано чи пізно цей радикалізм обернеться проти неї. А ми цього не боїмося: ми сильні ідеями, а не кулаками. А сильні ідеї завжди перемагають».

Схожі новини

Закарпатець Михайло Попович обраний до керівного органу відновленої «Сильної України» (ФОТО)
Конструктивна опозиція – запорука миру в країні
Закарпатська делегація взяла участь у з’їзді Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна»
С.Тігіпко повинен сформувати в парламенті нову проукраїнську і реформаторську опозицію — В.Карасьов
Сергій Тігіпко: «Влада нарешті усвідомила необхідність переговорів для мирного врегулювання конфлікту на Сході України»
Закарпатці підтримали партію Сергія Тігіпка «Сильна Україна» (ФОТО)
Тігіпко представив свою президентську програму і заявив про відродження «Сильної України»
Михайло Попович розповість все про "Сильну Україну" та її закарпатських представників
Керівник обласної організації партії "Сильна Україна" відповів на запитання журналістів (ФОТО)
Залишався у провладній партії до тих пір, поки там був Тігіпко, - Михайло Попович

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp